Suradnja sa proizvođačima
mirisnih ulja

Hrvatska Parfemska Kuća nudi suradnju proizvođačima eteričnih ulja i hidrolata. Pošto u svojim pogonima koristimo preko 800 vrsta sastojaka za proizvodnju mirisa, postoji mogućnost otkupa repromaterijala od malih proizvođača sa područja Hrvatske i regije.

Parfemska ulja koja koristimo u proizvodnji najkvalitetnijih premium brendova dolaze nam iz cijelog svijeta, a mišljenja smo da i hrvatski proizvođači ulja mogu dati svoj doprinos. Posebno smo zainteresirani za netipična ulja i hidrolate.

Sva ulja moraju posjedovati certifikat kvalitete i zadovoljavati sanitarne kriterije. Hrvatska je mala zemlja sa pregršt mogućnosti. Ako tome pridodamo da se sastoji od nekoliko regija od kojih svaka za sebe ima herbalnu specifičnost, zašto se ulje iz pojedinih dijelova Hrvatske ne bi koristilo u proizvodnji mirisa?

Naši parfumeri itekako znaju kako uklopiti tvoje ulje u mirisnu recepturu pojedinih proizvoda. Vrlo često nas klijenti traže sastojke koji su specifični za hrvatsko podneblje. Bilo da se radi od malim ili većim količinama, pošalji nam opis svojih ulja sa popratnom dokumentacijom i naš tim će ti se javiti u vrlo kratkom roku.

Ako si tek na početku i razmišljaš o tome da se počneš baviti proizvodnjom uljal slobodno nas kontaktiraj. Možda pronađemo način da zajedničkim snagama pokrenemo proizvodnju i plasiramo tvoja ulja na europsko tržište.

Naš glavni parfumer Tomislav Vrbanec pridodaje veliku pažnju tome da izvorni hrvatski proizvodi pronađu svoje mjesto u parfemskoj industriji na svjetskoj sceni. Kvaliteta i craft proizvodnja su nam na prvom mjestu, tako da i tvoja ulja trebaju zadovoljavati kriterij visoke razine kvalitete.