Detaljan postupak proizvodnje
tvog brenda parfema

KORAK 01

Kreativni početak

Upoznavanje tebe i tvojih vizija

Nakon što dogovorimo sastanak, upoznati ćeš našeg glavnog parfumera  i možeš podijeliti sa nama svoje vizije svog budućeg brenda parfema. Na osnovu informacija moći ćemo ti dati savjete u svezi tvoje parfemske recepture, odabira bočica, čepova i pumpica. Također ćemo popričati o dizajnu ambalaže i o tome što sve možemo učiniti za tebe i tvoj novi brend.

KORAK 02

Kreiranje mirisa

Razvoj parfemske recepture za tvoj novi parfem

Na osnovu našeg sastanka, naš tim parfumera razviti će za tebe nekoliko jedinstvenih parfemskih receptura. Nakon što odabereš miris svog budućeg parfema koji će ti se najviše sviđati i sa kojim budeš savršeno zadovoljan, tek tada krećemo u proizvodnju.

KORAK 03

Odabir bočica

Pomoći ćemo ti kod odabira bočice

Sukladno tvojim željama i budžetu pomoći ćemo ti odabrati najbolju bočicu u koje će se puniti tvoj budući parfem. S obzirom da smo do sada proizveli preko 10.000 brendova, možeš birati između nekoliko stotina različitih kombinacija bočica, pumpica i čepova.

KORAK 04

Tisak na bočice

Krećemo sa dizajnom tiska ili naljepnice za bočicu

Kako bi se izgled bočice tvog parfema odlično uklapao u tvoj koncept, možeš birati između tiska na bočice ili naljepnice (folije). Također možeš birati između pregršt opcija dodatnog ukrašavanja bočice poput mašna i sl. Računaj na našu pomoć u svakom pogledu.

KORAK 05

Dizajn kutijice

Zajedno radimo na dizajnu kutijice parfema

Poznato nam je da ambalaža prodaje proizvod, stoga možeš računati na našu pomoć prilikom dizajniranja kutijice za tvoj parfem. Od full-color dizajna pa sve do sjajnih zlatnih folija na kutijici; ne postoji dizajn kojeg ne možemo proizvesti.

KORAK 06

Početak proizvodnje

U ovom koraku spajamo sve zajedno

Sada sve dolazi na svoje mjesto u našem proizvodnom pogonu. Parfem se puni u odabrane bočice, stavljaju se pumpice i čepovi. Svaka bočice se polira kako bi dobila savršeni sjaj. Ukoliko si odabrao neki dodatak na bočicama, on se ručno dodaje na svaki parfem. Tek nakon toga parfemi se pakiraju u kutijice.

KORAK 07

Celofaniranje

Svaki parfem kreće u postupak celofaniranja

Kako bi tvoj budući parfem izgledao ozbiljno i originalno, pokrećemo postupak celofaniranja svakog parfema. Svi ozbiljni brendovi parfema su celofanirani, a tvoj će moći stati uz bok svima njima.

KORAK 08

Dostava

Slijedi pakiranje i dostava 

Nakon završne provjere našeg tima, tvoj brend parfema kreće na dostavu. Svi parfemi biti će posebno zapakirani u transportne kutije prema tvojim uputama i dostavljeni na tvoju adresu. Bez obzira radi li se o jednoj kutiji ili o 10 paleta možeš biti siguran da će parfemi stići na tvoju adresu u savršenom stanju.

KORAK 09

Prodaja parfema

Prodaja parfema kroz razne kanale

Nakon što je tvoj novi brend proizveden, slijedi najvažniji segment a to je prodaja. Hrvatska Parfemska Kuća ti može pomoći u tome da ti ponudi svoju platformu za prodaju. Tvoj brend parfema može se ulistati u našu Online Trgovinu i koristiti naše online platforme za promociju. Sve je stvar dogovora.