Poslovni pokloni

U današnje vrijeme sve male i velike kompanije žele biti originalne prilikom izrade poslovnih poklona. Pored već poznatih poklona poput upaljača, kemijskih olovaka, rukovnika, kalendara i slično, osim vrlo skupih rukotvorina koje si rijetko tko može priuštiti, ponuda na hrvatskom tržištu je vrlo ograničena.

Hrvatska Parfemska Kuća donosi revoluciju u proizvodnji i ponudi poslovnih poklona za male, srednje i velike poduzetnike. Zašto se tvoja tvrtka ili brend ne bi poistovjetili sa nekim od mirisa?

Ovdje smo da ti pomognemo u kreiranju i proizvodnji individualnih i originalnih poslovnih poklona u obliku parfema za tvoje klijente. Vrlo popularan trend u svijetu konačno je dostupan i hrvatskim poduzetnicima i vlasnicima brendova.

Možeš birati između preko 360.000 već gotovih parfemskih receptura. Naši parfumeri kreirati će miris na kojeg ćeš biti ponosan jer će pred poslovnim partnerima predstavljati tvoju tvrtku. Imaš na raspolaganju odabrati razne kombinacije bočica i čepova, a naš tim će se pobrinuti da naljepnica ili print na bočici bude u skladu sa tvojim željama i potrebama.  

Zamisli samo koliko bi bio originalan ukoliko bi svojim poslovnim partnerima darovao unikatan parfem sa logotipom tvoje tvrtke. Parfemi kao poslovni pokloni vrlo su popularni u svijetu, a pokretanjem Hrvatske Parfemske Kuće na od sada i ti imaš mogućnost napraviti nešto originalno i za pamćenje.