Ponuda za turizam

 

Moramo priznati da smo vrlo ponosni na ovaj segment našeg poslovanja. Iznimna nam je čast što možemo biti dio hrvatskog turizma i to kao dio svjetski vrlo popularne beauty industrije.

Naša vizija i misija u segmentu turističke ponude
jest proizvodnja tvog vlastitog brenda parfema kojeg ćeš
moći predstaviti turistima iz cijelog svijeta.

 

Ako želiš svojim gostima ili posjetiteljima svog mjesta ponuditi originalan proizvod koji će se temeljiti na tvojim idejama, Hrvatska Parfemska Kuća ti nudi rješenje.

 

Da li si ikada razmišljao što turisti koji posjećuju Hrvatsku traže kao dodatnu zanimaciju?

Osim prekrasnih pejzaža, kulturne baštine, plaža, mora i sunca, mislimo da bi bilo odlično posjetiteljima ponuditi nešto originalno i nesvakidašnje. Nešto što do sada nikada nisu doživjeli. Što kažeš na ideju organizacije perfume party-a?  

Mladi ljudi željni zabave i dobrog provoda žele doživjeti nešto što će u obliku uspomene ponijeti sa sobom kući. Obzirom da turisti Hrvatsku najviše posjećuju tijekom ljeta, organizacija party-a koji će im donijeti osvježenje prilikom isprobavanja vrlo trendy body splasheva će im sigurno ostati u lijepom sjećanju.

Za ljude koji više vole mirnije okruženje i druženje uz romantičniji ambijent, idealna zanimacija može biti organizacija evenata u smislu perfume show room-a. Posjetitelji će moći isprobati tvoje najnovije mirisne kreacije u ambijentu u kojem će se osjećati posebno. Na ovaj način možeš ponuditi turistima jedinstven i zaista originalan poklon, koji je pored svega tvoj vlastiti brend. Uvijek postoji mogućnost da će tvoj prostor posjetiti i osoba koja će ti pomoći u plasmanu proizvoda u svojoj zemlji. Na taj ćeš način dobiti priliku za proširenje svojeg poslovanja izvan granica Hrvatske.

Hrvatska Parfemska Kuća
će ti uvijek pokušati pomoći da realiziraš svoje ideje.


Ako iznajmljuješ smještaj, ne bi li bilo lijepo od tebe da svojim gostima pokloniš vlastiti brend parfema? On može biti pakiran i u male bočice te može biti proizveden u malim količinama. Sigurni smo da ćeš ostaviti itekako dobar dojam kao domaćin, jer turisti sigurno nigdje na svijetu nisu doživjeli ništa slično. Budi originalan i osiguraj popunjenost kapaciteta i za sljedeću godinu.

Suradnja sa turističkim zajednicama gradova i županija predstavlja jednu posebnu domenu u našem poslovanju. Kada turistička zajednica izrazi želju za proizvodnjom svog brenda parfema, na raspolaganju joj je naš cjelokupan tim. Želja nam je da u skorije vrijeme u turističkoj ponudi Hrvatska ima i parfeme pod nazivom Zagreb, Split, Dubrovnik, Rijeka, Osijek, Pula, Plitvička jezera, itd.

Prilika za turističke zajednice pruža se i u kreiranju brendova popularnih festivala i evenata. Nije loše spomenuti da Hrvatska ima pregršt prirodnih ljepota i kulturnih znamenitosti koje još nemaju svoj mirisni brend.

Turističke Zajednice imaju priliku razviti originalne brendove na svojim područjima koji će oduševiti turiste i građane jer nigdje na svijetu ne postoji nešto slično. Ideja oko stvaranja brendova tipa Mediterranean Perfumes, Original Croatian Perfumes ili primjerice Dalmatian Perfumes zasigurno će postati hit u turističkoj ponudi naše zemlje.