Ponuda mirisa
Hrvatske Parfemske Kuće

Parfemske esencije

Pravom mješavinom tehničkih vještina i kreativnosti te pažljivo odabranom paletom najkvalitetnijih parfemskih sastojaka, naš tim parfumera u mogućnosti je stvoriti mirisni potpis koji će pomoći u ostvarenju ciljeva naših klijenata.

Hrvatska Parfemska Kuća u svojoj raznovrsnoj ponudi mirisa nudi i čiste parfemske esencije. Pored preko 360.000 gotovih parfemskih receptura, u mogućnosti smo kreirati i potpuno nove koje će u potpunosti udovoljavati zahtjevima i potrebama naših klijenta. U svojim recepturama koristimo samo najbolje i visokokvalitetne sastojke kako bi i kao rezultat naših kreacija bio kvalitetan finalni proizvod.

Parfemske esencije koriste se za proizvodnju mirisa koji će se nanositi na kožu poput eau se toilette, eau de perfume, perfume, body splash, hair mist i sl.

Osim što možemo proizvesti tvoj vlastiti brend parfema, u mogućnosti smo za tebe proizvesti i parfemske esencije u rinfuzi. Sve parfemske esencije dolaze sa IFRA certifikatom i sigurnosno-tehničkim listom (MSDS). Minimalna količina za narudžbu je 1kg.

Mirisi za toaletno-kozmetičku proizvodnju

Svi proizvodi koje svakodnevno koristimo u sebi sadrže određeni miris. Od sapuna, šampona, gelova za tuširanje, pa sve do kozmetičkih proizvoda tipa krema, losiona, tonika i sl.

Vrlo često na osnovi mirisa kojeg proizvod sadrži kupac donosi odluku o kupovini. Zato je vrlo važno da su mirisi koji se nalaze u proizvodima vrlo visoke kvalitete te da sadrže sve potrebne sigurnosne certifikate.

Javi nam se, a parfumeri Hrvatske Parfemske Kuće će se potruditi kreirati upravo onakav miris kakvog želiš. Na taj ćeš način svom proizvodu dati jedinstven mirisni potpis. Minimalna količina za narudžbu je 1kg.

Mirisi za kućanstvo

Svi proizvodi koje svakodnevno koristimo u svom sastavu sadrže određeni miris. Bilo da se radi o deterdžentu za pranje rublja ili posuđa, omekšivaču, mirisima za osvježavanje prostora u spreju ili raznim difuzerima, ovi proizvodi bez parfemske industrije ne mogu.

Ukoliko želiš da tvoji proizvodi imaju miris koji savršeno prati njihovu namjenu, javi nam se. Minimalna količina za narudžbu je 1kg.

Industrijski mirisi

Vrlo važan segment u današnjoij svakodnevici predstavljaju i industrijski mirisi. Neovisno radi li se o velikim pogonima ili malim proizvođačima, Hrvatska Parfemska Kuća spremna je osigurati svojim partnerima kvalitetne i postojane mirise. Bez obzira trebaju li naši klijenti personalizirani miris ili samo miris sa kojima bi osvježili prostor, naši parfumeri imaju rješenje. Jedan od naših temeljnih ciljeva je kreiranje i razvoj glavnine industrijskih mirisa za brojna ciljana tržišta, uključujući proizvođače deterdženata i proizvoda za čišćenje.