NAŠA PRIČA

Hrvatska Parfemska Kuća (Croatian Perfume House, CPH) kao brend dio je Europske Parfemske kuće (European Perfume House, EPH) čiji je osnivač jedna od najvećih tvornica privatnih brendova parfema i mirisa općenito u Europi, Aroma Fragrance Lab.

Stanje na tržištu

Parfemska industrija u svijetu svake godine bilježi ogromne pomake prema naprijed, dok se prihodi bilježe u milijardama eura. Misija Hrvatske Parfemske Kuće je aktivno informirati širu masu o dostignućima parfemske industrije.

Trenutno se na hrvatskom tržištu mogu pronaći razni mirisi koji nam dolaze iz različitih krajeva svijeta. Većina ljudi ih zbog neznanja i neinformiranosti naziva parfemima što je zapravo pogrešno. Naime, parfeme je skoro pa nemoguće pronaći na policama u Hrvatskoj. Većina onog što vidimo i što se reklamira su parfemske ili toaletne vode. Pojedine trgovine jasno označavaju da se radi o parfemskim ili toaletnim vodama. Međutim, preostale trgovine nas vrlo često dovode u zabludu zbog čega kupujemo vrlo skupe toaletne vode koje nisu ništa drugo nego malo jače mirisne vodice za tijelo.

Naši ciljevi i zadaci

Kao prioritet zadali smo si nekoliko glavnih zadataka:

  • informiranje o parfemskoj industriji
  • pomaganje pravnim i fizičkim osobama u stvaranju vlastitih brendova parfema
  • pomaganje pravnim i fizičkim osobama u plasmanu proizvoda na tržiste Europske Unije
  • aktivno plasiranje vlastitih brendova parfema

Cilj nam je da osim “velikih” vlasnika brendova na tržište nastupe i “mali” brendovi koji si ne mogu priuštiti proizvodnju svojih proizvoda u velikim količinama. Naravno da je jednostavno svjetski poznatom brendu proizvesti milijun bočica parfema u jednoj seriji kada su im dostupna sredstva i ono najvažnije, svjetsko tržište. Hrvatska je mala zemlja, a ako joj pridodamo i regionalno tržište i dalje pričamo o populaciji od 20-ak milijuna stanovnika. Imamo sreću da smo članica Europske Unije i da svi „mali“ brendovi iz Hrvatske mogu plasirati svoje proizvode na tržište Europske Unije bez problema. Govorimo o brojci od pola milijarde stanovnika što je svakako veliki potencijal.

Upravo ovdje nastupa Hrvatska Parfemska Kuca koja „malim“ brendovima i brendovima u nastajanju nudi širok spektar suradnje. Ponajprije je riječ o proizvodnji privatnih brendova parfema u malim količinama. Više informacija o tome „Kako do vlastitog brenda parfema“ mozete pronaći ako slijedite sljedeću poveznicu.

Naš Blog

Na svom blogu redovito ćemo objavljivati članke na teme vezane uz parfemsku industriju. Uz već poznatu tematiku, obraditi ćemo i teme koje do sada nisu bile poznate “baš svakoj” osobi. Osim toga, na našem blogu možete pronaći i recepture uz pomoć kojih ćete moći samostalno izraditi svoje parfeme od esencija koje se koriste u industriji profesionalne proizvodnje parfema.

STVARAMO NOVE TRENDOVE
U PARFEMSKOJ INDUSTRIJI

KREIRANJE PARFEMSKIH RECEPTURA

Kreiranje jedinstvenih parfemskih receptura shvaćamo vrlo ozbiljno.

PROIZVODNJA PARFEMA

Kompletnu proizvodnju svog brenda parfema bezbrižno prepustiti nama. U tome smo stručnjaci.

LABORATORIJSKE ANALIZE

Proizvodi koje proizvodimo posjeduju sve potrebne Certifikate kvalitete.

Želiš više informacija?