Minimalne količine

Najčešći upit i jedan među prvima kojeg dobivamo od strane naših klijenata, jest: koje su minimalne količine?

Odgovor na to pitanje je vrlo jednostavan: ne postoje minimalne količine!

Sada se sigurno pitaš kako je to moguće? Hrvatska Parfemska Kuća želi i može pomoći svim pravnim ili fizičkim osobama da razviju svoj vlastiti brend parfema. Pošto je tvornica parfema dio naše grupe, u mogućnosti smo proizvesti doslovno 1 jedinstveni parfem.

Naravno, moraš biti svjestan činjenice da cijene proizvodnje 1 ili 1.000 komada parfema nisu iste. Više informacija o cijenama možeš pronaći putem sljedeće poveznice.

Pokušaj na to gledati na sljedeći način. Apsolutno svi popularni svjetski brendovi parfema su jednom bili na tvom mjestu. Imali su viziju i jasan cilj, ali im je nedostajalo kapitala kako bi pokrenuli posao. Velika većina njih je krenula malim koracima, a kroz desetljeća svog poslovanja razvili su se u jedne od najvećih i najpopularnijih na svijetu.

Dajemo ti priliku da razviješ svoj vlastiti brend parfema
i pokreneš svoj biznis, te ga proširiš na različita tržišta.

Ukoliko već imaš svoj biznis u bilo kojoj djelatnosti, možeš li zamisliti koliko bi tvoj vlastiti brend parfema podigao tvoj biznis na novu, višu razinu? U svom portfelju imamo dosta klijenata koji su razvojem vlastitog brenda parfema povećali prodaju svog postojećeg brenda. Svi ljudi svakodnevno koriste neku vrstu mirisa. Pitanje je samo gdje će svoj miris kupiti.

Ako imaš ideju i tek započinješ razvijati svoj vlastiti brend parfema, možeš nam se obratiti sa punim povjerenjem. Na raspolaganju će ti biti naš kompletni tim od parfumera i dizajnera, pa sve do tima za podršku koji će ti pomoći u kreiranju mirisa, izradi kutijica i odabiru bočica.

Svaki novi projekt smatramo iznimno ozbiljno,
te se potpuno posvećujemo svakom klijentu individualno.

Vrijednost parfemske industrije na svjetskom nivou bilježi se u miljardama eura. Danas kada ti je tržište Europske unije na raspolaganju, zašto i ti ne bi uzeo dio tog kolača?