JUST WOW
HANDCRAFTED PERFUMES

O nama

Mi smo JUST WOW parfemi i dio smo JUST WOW brenda koji je lansiran na tržište u Hrvatskoj u prosincu 2017. godine zahvaljujući Hrvatskoj Parfemskoj Kući (HPK).

Stvorio nas je Tomislav Vrbanec, glavni parfumer u HPK, čija je želja da kvalitetni parfemi poput nas budu dostupni svima. Osmišljeni smo kao brend parfema kojem je na prvom mjestu kvaliteta naših sastojaka. Svjesni smo koliko je priroda važan faktor u svakodnevnom životu, te su se zbog toga u HPK pobrinuli da naša proizvodnja ne zagađuje okoliš.

Kao dio JUST WOW brenda sastojimo se od niza kolekcija. Naš prvijenac je Classic Collection i ona predstavlja temelj našeg brenda. Sadrži mirise svih osnovnih parfemskih grupa zbog čega smo sigurni da u našoj JUST WOW Classic kolekciji svatko može pronaći savršen miris za sebe. Ostale kolekcije koje su uslijedile i one koje su u nastajanju, proširuju ponudu mirisa na ostale parfemske podskupine.

Svojim inovativnim i zadivljujućim parfemskim recepturama
želimo našim kupcima uljepšati svakodnevicu.


Osim što u nama možeš uživati ti, odličan smo poklon za svaku priliku.

Dostupni smo po vrlo povoljnim cijenama, a možeš nas naručiti preko našeg vlastitog web shopa u samo nekoliko koraka. Pripadamo handcraft segmentu, što znači da smo ručno proizvedeni prema posebnim i vrlo pomno odabranim parfemskim recepturama. Svaka bočica u koju smo napunjeni ručno je polirana, dok joj je tek na kraju dodana personalizirana naljepnica sa prepoznatljivim JUST WOW logotipom.

Naš proizvodni proces započinje još u zemlji, kada su naši sastojci još uvijek samo sjemenke i to ne bilo kakve, već one koje će podariti najkvalitetnije biljke i njihove plodove. Svi naši sastojci posjeduju sve zakonski propisane certifikate, kao i ambalaža u koju smo pakirani.

Vrlo smo ponosni na to da niti jedan naš sastojak nije bio testiran na životinjama.